Ekskluziva Nekretnine, Agencija za promet nekretninama. Ulica Mehmedagića br. 6, 76000 Brčko.

Ekskluziva Nekretnine

Hvala Vam na dijelu vašeg vremena koje ste odvojili radi upoznavanja sa djelatnostima naše agencije. Ekskluziva Nekretnine Brčko osnovana je krajem 2005. godine sa ciljem posredovanja i olakšavanja pristupa informacijama vezanim za promet nekretninama. Proces kupovine i prodaje nekretnina danas se odvija brže, složenije i odgovornije u svakom pogledu. Naš je cilj taj proces učiniti što jednostavnijim za vas. Prvi Vaš korak jeste donošenje odluke o prodaji ili kupovini nekretnine, a odmah zatim i odabir kvalitetnog posrednika koji će vam u tom procesu pomoći. Vlasnik agencije, Zorica Petrović

Ekskluzivna Prodaja

Ekskluzivno zastupanje uslovljava isključivo posredovanje u prometu nekretninama. Ekskluziva isključuje druge posrednike. Kad odaberete nas kao ekskluzivnog posrednika, dajete nam ekskluzivno pravo da samo mi posredujemo u prometu Vaše nekretnine. Isključivo posredovanje čini Vašu nekretninu ekskluzivnom. Kupac zna da je može dobiti samo na jednom mjestu, samo kod vašeg posrednika. Potpisom ugovora o ekskluzivnoj prodaji stvarate pozitivan odnos u kojem su i prodavc i kupac osobođeni straha od nepoznatih činjenica i otvorenih mogućnosti.

Nastavi sa čitanjem

Kupci

Sve usluge za kupce su besplatne. Ukoliko tražite nekretninu za kupovinu mi posjedujemo katalog nekretnina koje se trenutno nude na tržištu i u kojem možete naći nekretninu u skladu sa vašim potrebama. Poslujemo sa provjerenim i sigurnim nekretninama, čistog i rješenog vlasništva. Zavisno od vaših zahtjeva i potreba organizujemo potražnju nekretnine koja bi vam odgovarala. U saradnji sa bankama pomažemo pri ishodovanju stambenih ili hipotekarnih kredita. Kreditiranje je zavisno od vaše kreditne sposobnosti. Naše usluge za vas su potpuno besplatne.

Prodavci

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju mi u Ekskluziva Nekretninama insistiramo na korektnom odnosu prema svakom prodavcu ili kupcu, kao i prema njihovim nekretninama te aktivnoj prodaji u kojoj je prodavac uključen koliko i njegov savjetnik. Ključna riječ našeg poslovanja jeste ekskluziva što podrazumjeva diskretan i profesionalan odnos, aktivnu prodaju, dinamičan marketing te stalni kontakt i savjetovanje sa klijentima. Vašu nekretninu uvrštavamo u našu ponudu nekretnina gdje na jednom mjestu obuhvatamo više nekretnina od kojih potencijalni kupci mogu izabrati onu koja najviše odgovara njhovim potrebama.

Nastavi sa čitanjem